ΤΟ ΚΤΗΜΑ

Τo κτήμα  είναι ιδιοκτησία της οικογένειας και έχει σχεδιαστεί με πολύ μεράκι από ειδικούς γεωτεχνικούς και αρχιτέκτονες πρασίνου.

Φυσικο περιβαλλον

Με φόντο την Δυτική Πάρνηθα  στην Μαγούλα Αττικής, δίπλα από τις καταπράσινες όχθες του Σαρανταπόταμου, σε ένα φανταστικό φυσικό περιβάλλον.

SERVICE

Οι άριστες παροχές και οι ελκυστικές τιμές των κτημάτων μας τα ανεβάζουν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις αλλά και στις αυξημένες απαιτήσεις των καλεσμένων τους.

γαμος

 Το ύφος, το στυλ, η ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τα πανύψηλα δέντρα και τα αρωματικά φυτά που χαρακτηρίζουν το κτήμα ΣΤΡΑΤΗΓΗ, δημιουργούν ένα ξεχωριστό και κοσμοπολίτικο περιβάλλον, κατάλληλο να «φιλοξενήσει» με τον καλύτερο τρόπο κάθε επιθυμία σας. Στο μαγευτικό του περιβάλλον,με τις εντυπωσιακές σε παρουσία και γεύση γαστρονομικές προτάσεις του, καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση, δίνει ασύγκριτη λάμψη και γοητεία στην πιο σημαντική βραδιά της ζωής σας. Ο στεγασμένος χώρος, αρμονικά συνδυασμένος με την αισθητική του κτήματος ΣΤΡΑΤΗΓΗ, συμπληρώνει το σκηνικό της βραδιάς σας που μπορείτε να μοιραστείτε με τους καλεσμένους σας σε καθιστό γεύμα ή σε cocktail.
•    Επιλεγμένα Catering υψηλών προδιαγραφών
•    Δωμάτιο για τους νεόνυμφους καθόλη τη διάρκεια της δεξίωσης
•    Επιμέλεια και καθαριότητα WC από προσωπικό
•    Οργανωμένο parking με πεπειραμένους συνεργάτες μας
•    Γραφικό εκκλησάκι ειδικά διαμορφωμένο για την σοβαρότητα και τον ρομαντισμό που ταιριάζει στην εκδήλωση σας

Εύκολη πρόσβαση: Στη Μαγούλα Αττικής 1500 μέτρα από την Αττική Οδό, 3000 μέτρα Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου