ΤΟ ΚΤΗΜΑ

Τo κτήμα  είναι ιδιοκτησία της οικογένειας και έχει σχεδιαστεί με πολύ μεράκι από ειδικούς γεωτεχνικούς και αρχιτέκτονες πρασίνου.

 Το ΚΤΗΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΗ είναι ένας μαγευτικός χώρος στην Δυτική Αττική δίπλα στον Σαρανταπόταμο, στους πρόποδες της Πάρνηθας με εύκολη πρόσβαση απο την Αττική ή την Εθνική οδό.

 •  Θα σας καταπλήξει με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του χώρου η οποία ειναι ιδιαίτερα προσεγμένη και επιμελημένη απο γεωπόνους-αρχιτέκτονες τοπίου.
 • Η φροντίδα του κτήματος γίνεται καθημερινά από επιλεγμένα στελέχη καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου και συντηρείται αποκλειστικά με οικολογικά – βιολογικά προϊόντα.
 •  Στο χώρο του κτήματος θα θαυμάσετε τα αιωνόβια δέντρα, τα αρωματικά φυτα και την δεσποτική κλαίουσα.
 • Θα μαγευτείτε απο την πισίνα και το εκκλησάκι μας με φόντο με τις θεόρατες μανόλιες και τον ιδιαίτερα ρομαντικό φωτισμό.
 • Οι καλεσμένοι σας θα σας επιβραβεύσουν για την επιλογή σας γιατι θα νοιώσουν την θαλπωρή και θα καλύψουν απόλυτα την αισθητική τους άποψη.
      
      Το κτήμα ΣΤΡΑΤΗΓΗ έχει φροντίσει, όταν ο καιρός δεν επιτρέπει τη χρήση του καταπράσινου γκαζόν, να σας φιλοξενήσει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του για να συνεχίσετε απρόσκοπα τη διασκέδαση σας

  Στο ΚΤΗΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΗ είναι εγγυημένη η επιτυχία της εκδήλωσης σας !!!